PowerPrinsesse-Sætningen

Prøv at sige nedenstående sætning til dig selv, inden du spiser, indgår aftaler, dyrker sex, køber tøj (eller andet), siger ja eller nej til noget. Jeg synes, den er genial, og ofte kaster den lys på nogle behov jeg prøver at løbe fra eller negligere.

PowerPrinsesse-Sætningen

Er dette kærlighed til mig – eller har jeg i virkeligheden brug for noget andet?

Så, det var sådan set det …
Husker du på De 4 PowerPrinsessePrincipper og på PowerPrinsesse-Sætningen, så bliver livet – ikke nødvendigvis lykkeligt – men de gør selv den sværeste situation lidt lettere. Og livets små irritationsmomenter, som jo heldigvis – for de fleste menneskers vedkommende – fylder mere end de store katastrofer, bliver nemmere og går ofte helt i opløsning.
Jeg ved ikke, hvordan du har det, men for mit vedkommende bliver min oplevelse af livet ofre forplumret af mit (og måske dit?) tanke-fnidder-fnadder, følelseshav, minder og dårlige oplevelser fra fortiden, som stadigvæk virker sande.

Det blev jeg for nogen år siden meget, meget, meget træt af. Jeg blev også træt af hele tiden at prøve på at lave mig selv om og bedre. Jeg blev træt af at lede efter svar i kurser og selvhjælpsbøger.
En dag besluttede jeg mig for bare at blive venner med mig selv.
Så lettede tingene lidt efter lidt.
Og så dannede jeg PowerPrinsesse.dk – eller rettere, det opstod faktisk af sig selv, fordi jeg havde brug for det … og det var der også andre, som havde. Læs mere om formålet med PowerPrinsesse.dk her.