Min baggrund

Mine madproblemer slog rod omkring 12-års alderen og gav langt om længe helt slip, da jeg blev 31 år.

Gennem 19 år (nitten!!!) kæmpede jeg hver dag med mad, og ønskede enten at min krop på magisk vis ville få en kæmpe høj forbrænding, så jeg ville kunne spise, hvad jeg ville eller at jeg på magisk vis ville blive forvandlet til en af de der grøntsagsspisende mennesker, som hader usund mad.
Kampen med mad fik mig til at lede efter løsningen i alverdens selvhjælpskurser, på slankeskoler og hos diætister. Intet hjalp.

Jeg tog en uddannelse til hypoterapeut og fik langt om længe selv løst problemet med trøstespisning og hjalp andre med det samme. Det gik op for mig, at stort set alle dem, som kæmpede med mad, havde de samme problemer – nogle gange i forskellige forklædninger, men grundlæggende det samme: De havde tabt en del af sig selv og søgte at fylde et tomrum.

Jeg skrev ikke noget om min kamp med mad i bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse’, fordi der stadigvæk manglede en brik: Nemlig min slikafhændighed – men den brik faldt på plads, nogle dage før bogen gik i trykken.

Da mødte jeg nemlig en person, som sagde: “Når du putter noget i munden, så kommunikerer du til dig selv. Du kan vælge at sige: “Fuck dig, din møjluder” eller “Jeg elsker dig, smukke skat”.

Dér faldt den sidste brik til at falde på plads – og gennem halvandet år har jeg haft det forhold til mad, som jeg altid har ønsket mig, så nu føler jeg mig klar til at videregive det, som har fungeret for mig.

Min madfilosofi – eller rettere mangel på samme

Hvad jeg kan give videre til dig …

Der er altså en masse ting omkring mad, jeg ikke aner noget om, fordi jeg ikke har erfaret det.
Men jeg ved, hvordan det er at:

  • være besat af mad
  • spise ekstreme mængder
  • prøve at kaste maden op (hvilket aldrig lykkedes for mig)
  • spise i smug
  • at vide en masse og gøre det stikmodsatte
  • læse alverdens slanke- og kostbøger … og derpå gå ned i kiosken og købe en pose chips, for kr. 100 slik og en bøtte Dream-is
  • hver den første i måneden at lave stramme kostplaner for resten af måneden (og holde den max halvanden dag)
  • fortsætte med at spise på trods af kvalme
  • misunde andre kvinders (slanke) kroppe og hade min egen … og så spise endnu mere, fordi det bare kunne være lige meget.

Fordi jeg har løst mit eget problem, kan jeg videregive til dig, hvordan du kan løse dine overspisnings- og trøstespiseproblemer ved at droppe alt, hvad der hedder viljestyrke og erstatte det med:

Et nyt tankesæt som i al sin enkelthed går ud på at se gennem illusionerne, du har om mad.
Dette kursus er ikke et system eller trylleri.
Du skal være villig til at åbne dig for min måde at anskue mad på, og derfra skal du danne din egen facon. Jeg kan ikke gøre det for dig – men jeg hjælpe, støtte og inspirere dig, fordi jeg selv har stået i dine sko (i 19 år!!!)

Trøstespisning, selvhad og fremmedgjorthed overfor min krop er erstattet af kærligt nærvær

Og som sagt … det er IKKE trylleri eller quick-fix.
Det kræver konstant opmærksomhed – men gider jeg godt, fordi jeg er fri af den gamle madbesættelse.
Når jeg kan, så kan du også – og jeg vil giver dig alt, hvad jeg har, hvis du vil have det

Ikke alle kvinder kan bruge mine erfaringer, men nogen kan – og hvis det er dig, så vil jeg elske at støtte dig; faktisk vil det være en ære, fordi du så får ro på dette område af dit liv og bruge dine kræfter på at spise for at leve i stedet for at leve for at spise.

Men hey, jeg har jo fået en mand, som er ernæringsekspert
– så er jeg bare heldig?
(Hint: Det har meget lidt med sagen at gøre)Orgasmekurser, muskelmænd, selvhad, tantramassageoplevelser og andre pinligheder i bogen ‘Fra pæn pige til PowerPrinsesse’ – hvad blev der af det med maden?

Book din plads på kurset (incl. afsluttende møde): Betal samlet (kr. 1500,-) eller i rater (kr. 300+ kr. 600 + kr. 600)


Tilbage til oversigten